9-D SINIFI VELİLERİMİZLE KAHVALTILI TOPLANTI

25 Şubat Pazar Günü 9/D sınıfı öğrencilerimizin velileri ile VİP (Veli İletişim Programı) çerçevesinde kahvaltılı program gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK´ın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda 9.sınıflar sorumlu Müdür Yardımcısı Hayati AKARSU idari işleyiş hakkında bilgi verdi.

Rehber öğretmenimiz Bilgiser AKKAN TOSUN, ihmal ve istismar, akran zorbalığı, verimli çalışma, hijyen, sosyal medya kullanımı üzerine bilgilendirme yaptı ve hazırlanan broşürleri dağıttı.

9/DSınıf rehber öğretmeni Alperen TEKELİ,sınıfın genel durumu hakkında bilgi verdi.

Şube öğretmenlerimiz ve velilerin istek ve beklentilerinin müzakere edildiği toplantımız bireysel görüşmelerle son buldu.

Hafta sonunda yaptığımız toplantımıza katılımları ile öğrencilerimiz için gayretle çalışan idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

27-02-201827-02-2018

Yayın: 27.02.2018 - Güncelleme: 27.02.2018 09:47 - Görüntülenme: 57