Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dursun Ali TAŞÇI okulumuz öğrencilerine yönelik ´Hayattan Sahneler´ konulu bir seminer verdi.

Okulumuzun adından hareketle öğrencilerimizin ´Üstadı´ daha yakından tanımasını sağladı.

Kendilerine güzel anlatımları dolayısıyla şükranlarımızı sunar, aracılıkları için Ensar Vakfı Kütahya Şubemize teşekkür ederiz.

Mevlid-i Nebi Haftasında Cezaevi Vaizi Ünal DAMAR´ı misafir ettik.

Diyanet İşleri Başkanlığının bu yıl Mevlid-i Nebi Haftası olarak belirlemiş olduğu Hz. Muhammed(S.A.V) ve Gençlik konulu konferansı verdi.

Bu yararlı çalışması için kendisine ve Kütahya Müftülüğümüze teşekkürler ederiz.

Son sınıf öğrencilerimizle mesleki tanıtım kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini  ziyaret ettik.

12. sınıf Rehberlik programı çerçevesinde Mesleki Tanıtım Kulübü ve Gezi Kulübünün organizesi ile 1 Kasım 2018 tarihinde öğrencilerimize Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini ve hekimlik mesleğini tanıttık.

Yakın ilgileri dolayısıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Vural KAVUNCU, Fakülte Sekreteri Kutlu ÖNAL ile okulumuz mezunu Fakülte öğrencilerine şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Okulumuz spor salonunda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladık.

Ekm

4 öğrencimizin aday olduğu seçimde Ahmet YALÇIN 289 oyla okul başkanı olmaya hak kazandı.

Kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY´i  ziyaret ettik. Mesleki yönelim hususunda son sınıf öğrencilerimizle ufuk açıcı bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başsavcı Evren AKBEY, hukuk öğrencisi olmak ve hukuk alanında çalışmanın incelikleri hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi. Öğrencilerimiz öncesinde izledikleri duruşma ile de mesleği tanıma fırsatı buldular.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımızı büyük bir katılımla gerçekleştirdik.Okuluna ve öğrencisine sahip çıkan, aile atmosferi içinde hareket eden velilerimize teşekkür ederiz. Okul Aile Birliğine yeniden seçilen Meral KELER ve ekibine yapacakları hayırlı hizmetlerde muvaffakiyetler dileriz Akabinde yapılan veli toplantımız ile veli-öğretmen görüşmelerini gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzun pansiyonunda barınan öğrencilerin Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve okulumuz öğretmenleri ile biraraya geldik.Bu çerçevede davetimize icabet eden Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa OKUR, Ali Güral Lisesi Müdürü İsmail BAŞ, Kılıçarslan Anadolu Lisesi Müdürü Ziya ÇAVDAR, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Osman Türker KÖNÜL, Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kezban ERDOĞAN, Fatih Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Niyazi ÇİÇEK´e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Aşure günü münasebetiyle öğrenci ve çalışanlarımıza aşure ikramında bulunduk.

Ustamızın ellerine sağlık.

Allah kabul etsin.

Tem

Milli Eğitim Müdürlüğümüze yeni hizmet binasına taşınması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hattat Ömer ÖZGÜL´e ait eseri Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT´e hediye ettik.

Yeni hizmet binamız Kütahyamıza hayırlı olsun.

Tem

11. VE 12. Sınıf öğrencilerimizin tamamına yakını Destekleme ve Yetiştirme kurslarımızda. Resmi ve özel okullardan müracat eden öğrencilerimize de aynı hizmeti sunmaktayız. Yedi hafta sürecek olna kurslarımızda öğrencilerimize başarı diliyoruz.Tatilinden feragat ederek kurslarda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen şiir dinletisinde öğrencilerimiz performanslarını sergiledi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma BALCI´ya çalışmaları için teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yeğitek Genel Müdürü Bilal TIRNAKÇI okulumuzu ziyaret etti.Ziyareti kapsamında okulumuz öğretmenleri ile bilgi paylaşımında bulundu.

Yeğitek İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Eyyup TANYILDIZ´ında katıldığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Müdür Yardımcısı Muhsin KAYMAK, Şube Müdürleri Ali KÜÇÜKÇAKIR ve İbrahim AYBEK´te yer aldılar.

Kut´ül Amare zaferinin kutlanmasında görev alan öğrencilerimizi tebrik eder, Tarih Öğretmenimiz Öznur BOZKURT´a teşekkür ederiz.

Meal yarışmasında;

Birinci olan Sevgi YURGA

İkinci olan Aleyna Nur ESEN

Üçüncü olan Elif USLU´yu

tebrik eder, yarışmayı organize eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ömer ÖZGÜL´e teşekkür ederiz.

19 Mayıs Anma Programında görev alan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Murat ÇOLAK´a teşekkür ederiz.

İngilizce Öğretmenimiz Fatma SİVARİ BERBER tarafından hazırlanan okulumuz öğrencilerinin Belediye Kültür Sarayında  oynadıkları tiyatromuzdan kareler...

Başarılı oyunları için öğrencilerimizi tebrik eder,gayretli çalışmaları için öğretmenimize teşekkür ederiz.