Şbt

Ayın Yıldızları projesi kapsamında, okulumuz öğretmen,okul idaresi ve onur kurulu görüşü katılımıyla her sınıf seviyesinde ´´Ayın Yıldızları´´ seçimleri yapılmaktadır.Bu proje kapsamında Ocak ayının yıldızları;

9/D -17084      Melike İNCE

10/A -16097     Nesrin YEYNİ

11/B -15027     Bora KURTULMUŞ

12/B - 1            Kübra KAÇMAZ  seçilmiştir.

Belgeler Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK tarafından öğrencilere takdim edilmiştir. Bu proje ile öğrencilerimizin akademik,  sosyal ve ahlaki değerler konusunda başarılı olmaları konusunda teşvik edilmesi amaçlanmaktadır..

Şbt

11 Şubat Pazar Günü 9/C sınıfı öğrencilerimizin velileri ile VİP (Veli İletişim Programı) çerçevesinde kahvaltılı program gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK´ın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda 9.sınıflar sorumlu Müdür Yardımcısı Hayati AKARSU idari işleyiş hakkında bilgi verdi.

Rehber öğretmenimiz Bilgiser AKKAN TOSUN, ihmal ve istismar, akran zorbalığı, verimli çalışma, hijyen, sosyal medya kullanımı üzerine bilgilendirme yaptı ve hazırlanan broşürleri dağıttı.

9/C Sınıf rehber öğretmeni Öznur KUTLUĞ BOZKURT, sınıfın genel durumu hakkında bilgi verdi.

Şube öğretmenlerimiz ve velilerin istek ve beklentilerinin müzakere edildiği toplantımız bireysel görüşmelerle son buldu.

Hafta sonunda yaptığımız toplantımıza katılımları ile öğrencilerimiz için gayretle çalışan idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

2017-2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemini Cuma günü düzenlediğimiz karne töreni ile tamamladık.

Dönem sonu itibariyle 453 öğrencimiz taktir, 70 öğrencimiz teşekkür belgesi alırken 125 öğrencimiz de onur belgesi almaya hak kazandı.

Dönemsel olarak dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Birçok alanda sportif başarı elde eden öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Birinci dönemi başarılı bir şekilde değerlendiren öğrencilerimize iyi bir yarı yıl tatili diliyoruz.

Ock

105 öğrencimizin katılımı ve 9 öğretmenimizin refakati ile üç araçla sabahın erken saatlerinde başladığımız gezimizin ilk durağı Cumalıkızık oldu.

Uludağ Üniversitesi ziyaretimiz esnasında mezunumuz ve üniversitenin Tıp Fakültesi öğrencisi Ayşe Kevser GEDİKBEY´in önemli katkılarıyla tanıtım sürdü.

Öğrencilerimiz Uludağ´ın keyfini iliklerine kadar hissettiler.

Yeşil Türbe, Ulucami ve Tophane ile gezimizi taçlandırdık.

Ock

Okullar arası Badminton müsabakalarında okulumuz hem erkeklerde hem de kızlarda il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

7 Ocak Pazar Günü 9-A sınıfı öğrencilerimizin velileri ile Veli İletişim Programı (VİP) çerçevesinde kahvaltılı toplantı gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK´ın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda 9.sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı Hayati Akarsu idari işleyiş hakkında bilgi verdi.

Rehber Öğretmenimiz Bilgiser AKKAN TOSUN ihmal ve istismar,akran zorbalığı,verimli çalışma,hijyen ve sosyal medya kullanımı üzerine bilgilendirme yaptı ve hazırlanan broşürleri dağıttı.

9-A sınıfı rehber öğretmeni Fatma KUREŞ BALCI, sınıfın genel durumu hakkında bilgi verdi.

24 Aralık Pazar Günü 9-B sınıfı öğrencilerimizin velileri ile Veli İletişim Programı (VİP)  çerçevesinde kahvaltılı toplantı gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK´ın selamlama ve açılış konuşması ile başlayan toplantıda 9. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı Hayati AKARSU idari işleyiş hakkında bilgi verdi.

Rehber öğretmenimiz Bilgiser TOSUN, ihmal ve istismar, akran zorbalığı,verimli çalışma,hijyen,sosyal medya kullanımı üzerine bilgilendirme yaptı ve hazırlanan broşürleri dağıttı.

9-B sınıf Rehber öğretmeni Ayten TÜRKDOĞAN sınıfın genel durumu hakkında bilgi verdi.

Şube öğretmenlerimiz ve velilerin istek ve beklentilerinin müzakere edildiği toplantı bireysel görüşmelerle son buldu.

Satranç federasyonu tarafından 15-16 yaş gruplarında yapılan müsabakalarda öğrencimiz Batuhan ŞENTÜRK il birincisi oldu. Aynı müsabakalarda öğrencimiz Furkan KAYA üçüncü oldu.

Öğrencilerimizi başarıları için tebrik ediyoruz.

Türk Hava Kurumu Kütahya Şube Başkanı Ali KURAL´a nazik ziyaretleri ve THK Genel Başkanı Kürşat ATILGAN namına takdim ettikleri plaket için teşekkür ederiz.

Dumlupınar Üniversitesi Türkçe Bölüm Başkanı Fulya TOPÇUOĞLU ÜNAL´ın davetiyle 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle Vazomatik adlı oyunu beğeni ile izledik.

Hem tiyatro değeri yüksek hem de Kütahyamızın tanıtımı açısından son derece başarılı bir tiyatro ortaya koyan Fulya Hanımı ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Okulumuzu hassaten davet eden aynı zamanda okulumuz mezunu Fulya Hanıma teşekkür ederiz.

Kort Tenisinde il birincisi olan takımımızı tebrik ediyor, bölgede başarılar diliyoruz.

Beslenme Dostu Okul kapsamında okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenme ve diyabet konususunda bilgilendirme yapıldı.

Katkılarından dolayı diyetisyenlerimiz Neslişah ORMAN ve Metin ÖZTÜRK´e teşekkür ediyoruz.

12. sınıf velilerimiz ile sınav kaygısı, öğrencilerimizin motivasyonu ve yeni sınav sistemi üzerine toplantımızı gerçekleştirdik.

Masa tenisi il üçüncüsü olan kız takımımızı tebrik ediyoruz.

1.29.11.2017 Çarşamba günü İl Vaizimiz Alaaddin ÖZKANAT 10. sınıf öğrencilerimize Hz. Muhammed´in örnek kişiliğini anlattı.

2.30.11.2017 Perşembe günü İl Vaizimiz Tuğba ANATOPRAK 9. sınıf öğrencilerimize yönelik Hz. Muhammed´in hayatından kesitler ile örnekliği hususunda sunuş yaptı.

3.01.12.2017 Cuma günü 11. sınıf öğrencilerine yönelik Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin hazırladığı program sunuldu.

4.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz pansiyon öğrencilerimize yönelik akşam program düzenlediler.