Haz

Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi 2012-2013 mezunları için mezuniyet töreni, okulumuz spor salonunda 07.06.2013 akşamı yapıldı.

Haz

Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesinde 2012-2013 Ders Yılı, 14.06.2013 Cuma günü 14.00´te spor salonumuzda düzenlenen karne ve kapanış töreniyle sona erdi.

Okulumuz Tiyatro Kulübü´nün hazırladığı "NAAŞ-I MUHTEREMLER" adlı tiyatro eseri 23 Mayıs 2013 Günü saat 20.30´da Belediye Kültür Sarayında Halka, Veli ve Öğrencilere sergilenmiştir.

Okulumuzun her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Piav Günü" etkinlikleri 07/05/2013 Salı  günü okulumuz bahçesinde yapıldı. Etkinliklere başta Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz  olmak üzere bir çok davetli katıldı.Gelen davetlilere Pilav ,helva ve ayran ikramı tapıldı.

........

Sağlık Beslenme Temizlik ve Yeşilay kulübünün programı  dahilinde organize ettiği; 1-7 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla “Temel Trafik Kuralları ile Yaya Güvenliği ” konulu seminer İl Trafik müdürlüğünde görevli Polis memuru Ufuk KANDEMİR’ in sunumu ile  2 Mayıs 2013 Perşembe günü Rehberlik saatinde 9.sınıflara (120 öğrenci)  yönelik olarak gerçekleştirilmiştir.

Nis

2007 yılı mezunlarından bir bölümü okulumuzu ziyaret etti.

Nis

11.sınıf öğrencilerimiz için Üniversite ve Meslek Tanıtımları çerçevesinde 12-13 Nisan 2013 tarihlerinde planladığımız İstanbul gezimizi gerçekleştirdik.

Geziye 11.sınıf seviyesinde 26  öğrencimiz katılmış olup, gezide ; Yeditepe Üniversitesi, 1453 Panorama Tarih Müzesi, Minyatürk, Topkapı ve Dolmabahçe sarayları, Eyüpsultan ve Sultanahmet camileri, Ayasofya ve Beyazıt Meydanı ile Kapalıçarşı gezilmiştir.

Gezide ayrıca bir boğaz turu düzenlenmiştir.

Nis

08.04.2013 Pazartesi günü,Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde görevli Fizyoterapist Suat SERÇE tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünün  tanıtımı yapılmıştır.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

1-7  Nisan  KANSER haftası dolayısıyla  “Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Yeşilay Kulübü” Rehber öğretmeni Şenol ÖZMEN ile Okulumuz Rehber Öğretmeni Bilgiser TOSUN’ un organize ettiği  ve  115 öğrencinin bilgilendirildiği,  “Kanser ve Sağlığımız konulu” slayt ve seminer  sunumu; 4  Nisan Perşembe günü Rehberlik saatinde, İl Sağlık Müdürlüğü  Halk Sağlığı Merkezi uzmanlarından  Dr. Rümeysa Günay İNANÇ tarafından   gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz, son sınıf öğrenncilerine Antalya gezisi düzenledi.Antalya´nın tarihi turistik yerlerini gezen öğrencilerimiz üzerlerindeki sınav stresini attılar.

Mrt

Son sınıf öğrencilerimize 22/03/2013 Cuma günü YGS öncesi moral ve motivasyonu artırmak amacıyla  pasta ikramında bulunuldu.Etkinliğe bir önceki yıl mezun olan öğrencilerimizdende katılım olmuştur.Öğrencilerimize YGS´de başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda 18/03/2013 Pazartesi günü saat 14.30 da Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşımızın kabulü ile ilgili program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 15/03/2013 Cuma günü saat 14.30 da öğretmen okullarının kuruluşunun  165.yıldönümü kutlandı.

Mrt

Okulumuzda pi günü düzenlendi  Günümüzde de farklı kolejüniversite ve bilim çevrelerince düzenlenen Pi Günü etkinlikleri kapsamında Geometri ve Matematik yarışmaları düzenlenmekte, tişörtler basılmakta ve logo hazırlama, pi sayısını ezberleme gibi özel yarışmalar düzenlenmektedir. Biz de bu sene okulumuz 11-D sınıfı öğrencileri ile görsel ağırlıklı bir kutlama günü hazırladık.