Okulumuz öğretmen, öğrenci ve misafirlere aşure dağıtıldı.

Okul Başkanı olarak seçilen Mustafa TAŞ´ a başarılar diliyoruz.

Ekm

2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı 10.10.2015 Cumartesi güjnjü saat 11.00´ de yapılmıştır.

Ekm

2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı 1. Dönem Veli Toplantısı Yapılmıştır.

Eyl

Okulumuz pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerimizin 11.09.2015 Cuma günü mesai bitimine kadar okul idaresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ağu

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerinden Gökçe KEÇECİ Afyonkarahisar dönüşü geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetmiştir. Başta ailesinin ve camiamızın başı sağolsun.

Ağu

2015 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dieriz.

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitimdeki Kıymetli Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, Okul Aile Birliği Üyelerimize , Gençlik Merkezi Üyelerimize, Değerli Öğretmenlerimize, Çalışanlarımıza ve Sevgili Öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Bugün Kütahya Anadolu Lisesi, Köprüören İlkokulu, Ortaokulu ve Gençlik Merkezi olarak güzel bir projeye imza attık "Bayramlaşmaya Geliyoruz" projesi kapsamında 23 Nisan´ı köprüörende beraber kutladık. Hava soğuktu ama samimiyet içimizi ısıttı. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık.

Mesleki Konuklar Etkinliğimiz Kapsamında Kütahya Ticaret Odası Başkan Vekili İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet BAĞIRGAN Mühendislik Bölümünü Düşünen Öğrencilerimizle Söyleşi Yaptı.

Nis

Sayın Cumhuriyet Savcımıza değerli vakitlerini bize ayırdıkları için çok teşekkür ederiz.