Ağu

2015 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dieriz.

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitimdeki Kıymetli Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, Okul Aile Birliği Üyelerimize , Gençlik Merkezi Üyelerimize, Değerli Öğretmenlerimize, Çalışanlarımıza ve Sevgili Öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Bugün Kütahya Anadolu Lisesi, Köprüören İlkokulu, Ortaokulu ve Gençlik Merkezi olarak güzel bir projeye imza attık "Bayramlaşmaya Geliyoruz" projesi kapsamında 23 Nisan´ı köprüörende beraber kutladık. Hava soğuktu ama samimiyet içimizi ısıttı. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık.

Mesleki Konuklar Etkinliğimiz Kapsamında Kütahya Ticaret Odası Başkan Vekili İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet BAĞIRGAN Mühendislik Bölümünü Düşünen Öğrencilerimizle Söyleşi Yaptı.

Nis

Sayın Cumhuriyet Savcımıza değerli vakitlerini bize ayırdıkları için çok teşekkür ederiz.

Nis

TEOG sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerine yönelik Pamuk Prenses ve 6.5 cüceler oyunu sahnelendi ve okulumuzun tanıtımı yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanankale Şehitlerini Anma Programı kapsamında Şehitlik Ziyareti, Tiyatro , Film Gösterimi (Taş Mektep) ve Şehitlik ve Çanakkale konulu Sohbet (Çanakkale Rehberi´nin Katılımıyla) etkinlikleri düzenlenmiştir.

Mrt

Sivil savunma kulübünden öğrencilerimiz rehber öğretmen eşliğinde AFAD İl Merkezine gezi düzenlemişlerdir. Tüm AFAD çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen Mehmet Akif Ersoy şiirlerini ezbere okuma yarışmasında "Bülbül" adlı şiirle il birincisi olan öğrencimiz Ayşe Gamze ERDOĞMUŞ´a ödülü Sayın Valimiz Şerif YILMAZ tarafından verilmiştir.

Mrt

12. Sınıf Öğrencilerimize YGS öncesi okulumuzda Moral Yemeği verilmiştir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.