Mrt

Mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında okulumuz öğrencileri Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Merkezi Müdürlüğü ziyaret edildi. Ziyaretimizin gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan Doç. Dr. Mustafa AYDIN´a ve tüm kurum görevlilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okul basketbol takımımız  23/12 2014 salı günü il kapalı spor salonunda Kütahya Spor lisesi ile yaptığı final müsabakasını kazanarak il birincisi olmuştur.Kız basketbol takımımız aynı gün yapılan müsabakada Spor lisesi´ne yenilerek il ikincisi olmuştur.Sporcularımızı tebrik eder,grup karşılaşmalarında başarılar dileriz.

Kütahya Anadolu Lisesi Tenis Takımı, 17-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen Okullar Arası Tenis  Müsabakalarında il birincisi olmuştur.

24 Kasım Öğretmenler Günü , okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.(24/11/2014)

Kütahya Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve veli görüşmesi Pazar günü saat 11.00´de okul spor salonunda yapıldı.

10.11. 2014 Pazartesi saat 16.’da okulumuz 12. Sınıf velilerine yönelik “Sınav Kaygısı ve Veliye Düşen Sorumluluklar “ başlıklı seminer çalışması yapılmıştır.

6. 11. 2014 Perşembe günü saat 16.00’da okulumuz 9. Sınıf velileriyle Tanışma ve Motivasyon  Toplantısı yapılmıştır.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan kompozisyon yarışmasında 11-D sınıfından Sinem DUMAN il birincisi,11-B sınıfından Sude YABANCI il üçüncüsü olmuştur.

Halil İbrahim Kutlu’nun origami çalışması Bakan Çağatay Kılıç’ın çok hoşuna gidince, röportajı bizzat kendisi yaptı.

Muhabir oldu, soru sordu

Ekm

24-26.Ekim .2014  Tarihleri arasında  ANTALYA-Kemer ilçesinde yapılanTürkiye Yıldızlar  judo Kuşak Güreşi  şampiyonasında  okulumuz 9-C sınıfı  109 nolu öğrencisi Serpil   DEMİRCİ,48 kg da Türkiye şampiyonu olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuzdan  ayrılan öğretmenlere veda yemeği verildi.