Şbt

Okulumuzun pansiyonunda Şubat ayı 9. sınıf VİP toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Meslek tanıtımı kapsamında okulumuz 12. Sınıf Türkçe Matematik öğrencileri Kütahya Adliyesini ziyaret ettiler.

Şbt

13/02/2017 Pazartesi günü 12. sınıf öğrencilerimize sınıf Rehber öğretmenlerinin de katıldığı YGS´ye 1 ay kala yapılması gerekenler kapsamlı çalışmalar yapılmıştır.

Şbt

YGS sınavı öncesi 12.Sınıf öğrencilerimizle moral kahvaltısı düzenledik.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Yıl sonu karne ve ödül töreni  yapılmış olup karneler,ödüller ve kupalar  öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ock

Okulumuzun Basketbol B kategorisi Kızlar Takımı İl Birinciliği kazanarak çok güzel bir bir başarıya imza atıp bizi gururlandırmışlardır.

Ock

Okulumuz Erkek Voleybol Takımı Kütahya ikincisi olarak cok güzel bir başarıya imza atmıştır.

Ock

Kütahya Barosundan Başkan Av. Ahmet ATAM ve Hazine Avukatı Av. Mehmet Ali KAPLAN okulumuzun 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Avukatlık mesleği ile ilgili Mesleki Tanıtım Etkinliği yapılmıştır.

Ock

Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğünün 70. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde  Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Okulumuz Öğrencilerinden Ceren BUHARALI İkinci Olmuştur.

Ock

27/12/2016 Salı günü saat 14:00´te 10. sınıfta okuyan öğrenci velilerimize 11. sınıfta görmek istedikleri dersler ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Aralık ayı VİP toplantısını 25.12.2016 okulumuzda kahvaltı eşliğinde idareci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

SANLAB’ın kurucusu Sanayici, Girişimci Salih KÜKREK 23.12.2016 Cuma günü okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile kariyer günleri kapsamında biraraya geldi. Girişimcilik ve liderlik konularındaki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştığı ,ç,n kendisine teşekkür ederiz.

Bilişim Vadisi’nden Silikon Vadisi’ne DEVLET tarafından gönderilen yegâne teknoloji şirketi SANLAB’ın kurucusu SALİH KÜKREK, simülasyon alanında ülkemizin ihtiyacı olan teknolojileri, ekibiyle birlikte millileştirmek amacıyla teknoloji odaklı girişimcilik yoluna çıkmıştır.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteği ile başlayan bu yolculuk ülkemizde TÜBİTAK MAM Marmara Teknokent’teki ar-ge merkezi ve İstanbul’daki teknoloji üretim merkezi ve ABD’de Florida Simülasyon Vadisi ofisi ile devam etmektedir.

linkedin.com/in/kukrek

www.sanlab.net

192 öğrencimizin katılımıyla İstanbul Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi´ni kapsayan İstanbul gezimizi gerçekleştirdik.

Milli Eğitim Müdürümüz Sabahattin DÜLGER akşam yemeğinde pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle hasbihal etti.

16.12.2016 Cuma günü son sınıf öğrencilerimizle meslek tanıtımı çalışmaları kapsamında Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ettik.

Bize bu imkanı veren ve tanıtımları için Başhekim Yardımcısı Sn. Dt. Özlem ARIK SAKALLI´ya ve Başhekim Yardımcısı Sn. Dt. Ömer ÜNLÜER´e teşekkürlerimizi sunarız.