Mrt

02-05 Mart tarihlerinde Balıkesir/ Edremit /Güre´de yapılan basketbol bölge müsabakalarında Kız Basketbol B takımımız bölge üçüncüsü geldi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

9. Sınıflarla yapılan kahvaltı toplantılarımızda bu ay sosyal medya kullanımı, güvenli internet, akran iletişimi,hijyen, başarı ve okul kuralları konuları işlendi.

Mrt

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Anezteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Mesut KARACA Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Meslek Seçimi ve Tanıtımı yapmıştır.Kendilerine Okulumuz öğrencilerine verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Etik Kulübünün düzenlemiş olduğu meal yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 20 surenin meali üzerinden yapılan bilgi yarışması iki aşamalı olarak gerçekleşti. 1. aşamaya katılan 43 öğrenciden finale kalan 5 Öğrencimiz, 2. aşamada kıran kırana geçen bir serüvenin ardından yapılan derecelendirme ile ödüllerine kavuştu. Ödül olarak Kütahya VAV-DER üyesi sanatçıların, Hat ve Ebru sanat eserleri öğrencilere takdim edildi.

Yarışmada Birinci olan öğrencimiz 11/C sınıfından Merve EROĞLU, ikinci olan öğrencimiz 10/D sınıfından Ayşe begüm ZEYBEK, üçüncü olan öğrencimiz 10/A sınıfından Meryem KOYAK, Dördüncü olan öğrencimiz 9/C sınıfından Faruk DÖNMEZ, Beşinci olan öğrencimiz ise 9/A sınıfından Zehra GÖKKUŞ olmuştur.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Şbt

Ülkemizin Dünyadaki Sayılı Teknoloji-Yazılım Şirketlerinden Sanlab Simülasyon Şirketi ile Protokol imzaladık.

Şbt

Okulumuzun pansiyonunda Şubat ayı 9. sınıf VİP toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Meslek tanıtımı kapsamında okulumuz 12. Sınıf Türkçe Matematik öğrencileri Kütahya Adliyesini ziyaret ettiler.

Şbt

13/02/2017 Pazartesi günü 12. sınıf öğrencilerimize sınıf Rehber öğretmenlerinin de katıldığı YGS´ye 1 ay kala yapılması gerekenler kapsamlı çalışmalar yapılmıştır.

Şbt

YGS sınavı öncesi 12.Sınıf öğrencilerimizle moral kahvaltısı düzenledik.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Yıl sonu karne ve ödül töreni  yapılmış olup karneler,ödüller ve kupalar  öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ock

Okulumuzun Basketbol B kategorisi Kızlar Takımı İl Birinciliği kazanarak çok güzel bir bir başarıya imza atıp bizi gururlandırmışlardır.

Ock

Okulumuz Erkek Voleybol Takımı Kütahya ikincisi olarak cok güzel bir başarıya imza atmıştır.

Ock

Kütahya Barosundan Başkan Av. Ahmet ATAM ve Hazine Avukatı Av. Mehmet Ali KAPLAN okulumuzun 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Avukatlık mesleği ile ilgili Mesleki Tanıtım Etkinliği yapılmıştır.

Ock

Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğünün 70. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde  Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Okulumuz Öğrencilerinden Ceren BUHARALI İkinci Olmuştur.

Ock

27/12/2016 Salı günü saat 14:00´te 10. sınıfta okuyan öğrenci velilerimize 11. sınıfta görmek istedikleri dersler ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.