Mrt

Kütahya Çocuk Hakları Komitesi İl Temsilciliğine öğrencilerimizden Gülse Yağmur DEMİRKESEN seçilmiştir.

İki yıllığına Komite Başkanlığını yürütecek öğrencimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bayan öğretmen ve çalışanlarımıza karanfil taktim ettik.

Bugünde ve bütün günlerde dünyanın bütün kadınlarına mutlu günler,umutlu yarınlar diliyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 01-07 Mart Deprem Haftası olması sebebiyle okulumuzda tatbikat düzenledik.

Tatbikatımız bina tahliyesi, yangın söndürme ve kurtarma şeklinde gerçekleşti.

Sundukları katkı için Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Mrt

Özel bir hastanede görev yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Sayın Ece BAL Hanımefendi pansiyonumuzda misafirimizdi.

Öğrencilerimize nasıl sağlıklı beslenebilecekleri,evde ve pansiyonda neler tüketmeleri gerektiğini anlatan Ece Hanım, Diyetisyenlik mesleği ile ilgili olarak eğitim ve çalışma şartları hakkında öğrencilerimizi aydınlattı.

Öğrencilerimizn ve öğretmenlerimizin oldukça faydalandığı söyleşi nedeni ile Ece BAL Hanımefendiye çok teşekkür ederiz.

Mrt

Onur Kurulumuz tarafından yürütülen AY ın YILDIZLARI projesi kapsamında şubat ayının yıldızlarına belgelerini taktim ettik.

Bu çerçevede;

12. Sınıflar yıldızı Talha Can ŞİMŞEK

11. Sınıflar yıldızı Hakan AYDINAY

10.Sınıflar yıldızı Merve BOZDAĞ

9. Sınıflar yıldızı Fatma ÜNAL´ı

Öğrenci ve öğretmenlerinin teveccühünü kazandıkları için tebrik ediyoruz.

Mrt

Zeytin Dalı Harekatı´nda mücadele eden askerimizin başarısı için Kuran´ı Kerim okuyup, dua ettik.

Zeytin Dalı Operasyonundan karelerin paylaşımı ile farkındalık oluşturduk.

Rabbimizden niyazımız tarihimizin bu en kritik aşamasında mücadele veren askerimize muzafferiyet diliyoruz. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyoruz. Amin.

Öğrencilerimiz;

9/A 17001- Abdullah Furkan YEŞİL

9/A 17072  Hüseyin Emre AKKAYA

9/C 17067  Hatice KARDEŞ

10/C 16090 Metehan YILDIZ

10/D 16049 Emir MERAL

11/D 15068 Hümeyra KART

12/B  1       Kübra KAÇMAZ´ı

şu ana kadar hiç devamsızlık yapmadıkları için tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrenci ve öğretmenlerimizle düzenlediğimiz çiğ köfte etkinliğimize İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan BAŞYİĞİT, Şube Müdürlerimiz Sayın İbrahim SAK, Sayın Celal BOZTEPE ve Sayın Nazım YILDIZ katılmışlardır.

Öğrencilerimizin başarısı için birarada mutlu bir ortamda etkinliklerimizi sürdürmekteyiz.

Samimi ve içten sohbetleriyle yakın ilgi gösteren İl Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize ve öğrencilerimizle içiçe olan idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz...

Şbt

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 27/02/2018 tarihinde düzenlenen ´´Çocuk Hakları´´ konulu seminere liseleri temsilen okulumuz katıldı.

Seminerde 1990 yılından itibaren ülke olarak imzaladığımız ve taraf olduğumuz Çocuk Hakları Sözleşmesi ve ilimizde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edindik.

Şbt

Değerli bir şairimiz, İsa Kahraman Beyefendi’yi okulumuzda ağırladık. Şiirlerini, Abdürrahim KARAKOÇ’un ismini verdiği ve bir önsöz yazdığı “Düş Renkleri” adlı kitapta toplayan şairimiz ayrıca iyi bir bağlama sanatçısıdır. Çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu üyeliğini yürütmekte, gazete yazıları ve televizyon programlarıyla da fikir ve sanat alanında katkılarını sürdürmektedir. Okulumuz müzik öğretmeni Eser BOSUN ve öğrencimiz Mert Can ATASOY da söyledikleri türkülerle şairimize eşlik etti. Şairimiz halk şiiri ve kültürü ile ilgili görüş ve deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı. Necip Fazıl KISAKÜREK ve Abdürrahim KARAKOÇ’la ilgili anılarını paylaştı.

Misafirimize bu saz ve söz ziyafeti için şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

25 Şubat Pazar Günü 9/D sınıfı öğrencilerimizin velileri ile VİP (Veli İletişim Programı) çerçevesinde kahvaltılı program gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK´ın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda 9.sınıflar sorumlu Müdür Yardımcısı Hayati AKARSU idari işleyiş hakkında bilgi verdi.

Rehber öğretmenimiz Bilgiser AKKAN TOSUN, ihmal ve istismar, akran zorbalığı, verimli çalışma, hijyen, sosyal medya kullanımı üzerine bilgilendirme yaptı ve hazırlanan broşürleri dağıttı.

9/DSınıf rehber öğretmeni Alperen TEKELİ,sınıfın genel durumu hakkında bilgi verdi.

Şube öğretmenlerimiz ve velilerin istek ve beklentilerinin müzakere edildiği toplantımız bireysel görüşmelerle son buldu.

Hafta sonunda yaptığımız toplantımıza katılımları ile öğrencilerimiz için gayretle çalışan idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Türk Hava Kurumu Kütahya Şube Başkanı Ali KURAL, Türk Hava Kurumu ve Havacılıkla ilgili öğrencilerimize bilgiler verdiler.

Sundukları katkı için kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Belediye Başkanımız Kamil SARAÇOĞLU okulumuzu ziyaret etti.

Ziyarette öğretmen ve öğrencilerimizle biraraya gelen Belediye Başkanımız Kamil SARAÇOĞLU eğitim, şehir ve Kütahya özelinde paylaşımlarda bulundu.

Okulumuzda kendilerini misafir etmekten keyif aldığımız başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ayın Yıldızları projesi kapsamında, okulumuz öğretmen,okul idaresi ve onur kurulu görüşü katılımıyla her sınıf seviyesinde ´´Ayın Yıldızları´´ seçimleri yapılmaktadır.Bu proje kapsamında Ocak ayının yıldızları;

9/D -17084      Melike İNCE

10/A -16097     Nesrin YEYNİ

11/B -15027     Bora KURTULMUŞ

12/B - 1            Kübra KAÇMAZ  seçilmiştir.

Belgeler Okul Müdürümüz Mehmet Ali ANATOPRAK tarafından öğrencilere takdim edilmiştir. Bu proje ile öğrencilerimizin akademik,  sosyal ve ahlaki değerler konusunda başarılı olmaları konusunda teşvik edilmesi amaçlanmaktadır..

Şbt

11 Şubat Pazar Günü 9/C sınıfı öğrencilerimizin velileri ile VİP (Veli İletişim Programı) çerçevesinde kahvaltılı program gerçekleştirdik.

9/C Sınıf rehber öğretmeni Öznur KUTLUĞ BOZKURT, sınıfın genel durumu hakkında bilgi verdi.