Son sınıf öğrencilerimizle 13.12.2016 tarihinde mesleki tanıtım kapsamında DPÜ Tıp Fakültesini ziyaret ettik.

Yakın ilgilerinden dolayı Kütahya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Sn. Dr. İsmail ZEHİR´e, Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Ahmet Hakan VURAL´a, Tıp Fakültesi Genel Sekreteri Sn. Kutlu ÖNAL´a ve Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Azmi YERLİKAYA´ya teşekkür ederiz.

Okulumuz Öğrencileri takım halinde Tenis Kortu İl Birincisi Oldular.

24 Kasım Öğretmenler günü Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ ü anma programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü nedeniyle Kütahya Zafer Meydanında düzenlenen etkinliklerde okulumuz öğrencisi Hasan Basri ÇÜMEN´in okuduğu "30 Kuş" şiiri protokolü gözyaşına boğdu.

03/11/2016 Perşembe günü okulumuz 12. Sınıf velilerine ´Sınav Kaygısı ve YGS/LYS Öncesi Veliye Düşen Sorumluluklar´ konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Öğrenci temsilciliği seçimine katılan Hasan Basri ÇÜMEN ve Hamza PARLAK´ı tebrik eder, kazanan aday Hasan Basri ÇÜMEN´e başarılar dileriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Ekm

Öğrenci-veli, Öğretmen-veli ve okul veli arasındaki iletişim becerilerinin ve işbirliği fırsatlarının arttırılmasının hedeflendiği VİP projesinin ilk çalışması 12/10/2016 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz personel ve öğrencilerine aşure ikramı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda düzenlediğimiz basketbol turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarımızı verdik.

Birinci olan 12/D ve ikinci olan 11/D sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı 02.10.2016 Pazar günü saat 13.00´ de yapılmıştır.

20 Eylül 2016 günü 15 Temmuz şehit ve gazilerini şükranlarımızla andık.

2016 Öğrenci seçme sınavlarına göre okulumuzun başarı listesi.