04.05.2016 TARİHİNDE EDEBİYAT ÖĞRETMENİ KADRİ SÖNMEZ YÖNETİNİNDE OKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI ŞİİR DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTRİLMİŞTİR

GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ COŞKUYLA KUTLANDI

TERÖR OPERASYONLARINDAGÖREV YAPAN ASKER VE POLİSLERE DESTEK VE MORAL VERMEK AMACIYLA, ÖĞRENCİLERİMİZ YAZMIŞ OLDUKLARI MEKTUPLARI, ÇEKTİKLERİ VİDEOLARI VE KENDİ YAPTIKLARI KURABİYE VE PASTALARI ASKER VE POLİS AĞABEYLERİNE GÖNDERDİ.

´OKUYAN OKUL, OKUYAN OKUR´ PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN KİTAP OKUMA YARIŞMAMIZDA BİRİNCİ OLAN ELİF BİLGİÇ,İKİNCİ OLAN CEMİLE CEYLAN VE ÜÇÜNCÜ OLAN DİLŞAH ERZİNCANLI´YI TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

GENÇ MEMUR SEN LİSELER ARASI DİRENİŞİN SEMBOLÜ İSTİKLAL DESTANININ ADI ´ÇANAKKALE´ MEKTUP YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ CEREN BUHARALI BİRİNCİ OLDU.

Nis

ÖĞRETMEN AKADEMİSİ VAKFI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZESİNDE DÜZENLENEN ´LİDER ÖĞRETMEN SEMİNERİ ´ 02- 03 NİSAN  2016 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

KÜTAHYA ANADOLU LİSESİ´NDE  ´18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA HAFTASI ´ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA FAALİYELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

YGS´ den önce öğrencilerimiz stres attı

KÜTAHYA İL GENÇLİK MERKEZİ SOLO SES VE ÇALGI YARIŞMASI SONUÇLARI

Eğitimci yazar Sait ÇAMLICA tarafından öğrencilerimize seminer verildi

Şbt

Meslek tanıtımı kapsamında 12 TM sınıfı öğrencilerimizle Kütahya Barosu ve Kütahya Adliyesine ziyarette bulunulmuştur.

Şbt

Öğrencilerimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ziyareti

Ock

Son sınıf öğrencilerimizle mesleki tanıtım kapsamında DPÜ Tıp fakültesini ziyaret ettik.

Kütahya Anadolu Lisesi´nden Haberler

Öğretmenler günü etkinliği