ETİK KULÜBÜNDEN MEAL YARIŞMASI

Okulumuz Etik Kulübünün düzenlemiş olduğu meal yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 20 surenin meali üzerinden yapılan bilgi yarışması iki aşamalı olarak gerçekleşti. 1. aşamaya katılan 43 öğrenciden finale kalan 5 Öğrencimiz, 2. aşamada kıran kırana geçen bir serüvenin ardından yapılan derecelendirme ile ödüllerine kavuştu. Ödül olarak Kütahya VAV-DER üyesi sanatçıların, Hat ve Ebru sanat eserleri öğrencilere takdim edildi.

Yarışmada Birinci olan öğrencimiz 11/C sınıfından Merve EROĞLU, ikinci olan öğrencimiz 10/D sınıfından Ayşe begüm ZEYBEK, üçüncü olan öğrencimiz 10/A sınıfından Meryem KOYAK, Dördüncü olan öğrencimiz 9/C sınıfından Faruk DÖNMEZ, Beşinci olan öğrencimiz ise 9/A sınıfından Zehra GÖKKUŞ olmuştur.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Yayın: 2017-02-24 - Güncelleme: 2017-02-24 15:39:13 - Görüntülenme: 130