KOCAELİ-GEBZE-İSTANBUL GEZİMİZ

Kocael-Gebze-İstanbul gezimiz oldukça verimli geçti.

SANLAB SİMÜLASYON şirketi ile imzalanan protokol kapsamında okulumuz öğrencilerinden 12 öğrenci ve 1 idareciden oluşan grupla Kocaeli-Gebze -İstanbul gezisi gerçekleştirildi.

KOCAELİ BİLİM MERKEZİ ziyareti ile başlayan gezi Gebze Teknik Üniversitesi yerleşkesinin gezilmesi ve üniversite tanıtımı ile devam etti. Arkasından ülkemizin en önemli AR-GE merkezi olan TÜBİTAK MAM VE TÜBİTAK MARTEK ziyaret edildi.

İlk günün akşamında Gebze Teknik Üniversitesi’nin ve TÜBİTAK MAM´ın VE TÜBİTAK’ A bağlı Enstitülerin yöneticileri ve Gebze’nin ünlü işadamları ile akşam yemeği yenildi.

Gezinin ikinci günü dünyanın en büyük fuarlarından biri olan WİN EURASİA fuarı ziyaret edildi. Öğleden sonra Rahmi KOÇ Bilim Müzesi , Tarihi Yarımada ve BoğazdaTekne Turu ile gezi sona erdi.

Oldukça verimli geçen gezinin tekrarları ilerleyen günlerde düzenlenecektir.

fotograf_galerisi_1701183.html

Yayın: 21.03.2017 - Güncelleme: 21.03.2017 23:53 - Görüntülenme: 309